پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه

یکی از پرکاربرد ترین نوع پروفیل ها, پروفیل گالوانیزه می باشد. بر روی این نوع از پروفیل ها لایه پوششی گالوانیزه جهت عدم زنگ زدگی به کار رفته است. قیمت این نوع محصول در مقایسه با دیگر پروفیل ها بیشتر می باشد اما به علت هزینه ی کم تعمیرات و سهولت پایین تر استفاده بالایی دارد البته از این پروفیل ها اغلب در صنایع کشاورزی گلخانه ای استفاده میشود. تولید این محصول به صورت اشکال مختلف بر کاربرد آن نیز افزوده است. این پروفیل به صورت زیر تولید میشود :

1) پروفیل U گالوانیزه

2) پروفیل H گالوانیزه

3) نیم دایره

4) و …

پروفیل گالوانیزه

ابعاد پروفیل گالوانیزه

ابعاد پنجره با ضخامت پروفیل رابطه مستقیم دارد به طوری که هر چه پنجره مورد نظر بزرگ باشد و فشار بر ان زیادتر باشد ضخامت پروفیل نیز باید بیشتر باشد. در ساختمان هایی با ارتفاع زیاد برای مقاومت در برابر وزش بادنیز استفاده میشوند. برای جلوگیری از خطر افتادگی باز شوی پنجره ها و افزایش مقاومت پنجره ها از نوع پروفیل گالوانیزه دوجداره استفاده میشود. به طور کلی ابعاد این محصول از 0.6 میلیمتر شروع میشود . ضخامت 1.25 میلیمتر پرطرفدار ترین ضخامت است.

افزایش مقاومت در برابر خوردگی در پروفیل گالوانیزه

روش گالوانیزه گرم

روش گالوانیزه سرد

روش گالوانیزه الکترولیتی

البته باید گفت که دو روش سرد و الکترولیتی, مقاومت کمتری دارند از این رو اغلب در فضاهای داخلی که رطوبت کمی دارند استفاده میشود در مقابل روش گالوانیزه گرم مقاومت بالایی در برابر خوردگی و واکنش شیمیایی دارد.

قیمت پروفیل گالوانیزه

کاربرد پروفیل گالوانیزه

کاربرد پروفیل گالوانیزه

تقویت و مقاوم سازی قاب های درب و پنجره PVC با ضخامت , شکل و سایز متفاوت  از پروفیل گالوانیزه استفاده میشود. دلیل استفاده از این محصول آن است که باعث جلوگیری از هرز شدن پیچ ها و افتادگی پنجره ها میشود و از تغییر فرم پنجره هم جلوگیری میشود.

از دیگر کاربردی که پوشش گالوانیزه برای قوطی ایجاد میکند این است که امکان استفاده از این محصول فولادی در هر دما  و حتی در نواحی مرطوب امکان پذیر می باشد . پروفلی گالوانیزه در پارکینگ ها نیز کاربرد فراوانی دارد.

برای ساخت سینی کابل

تولید انواع لوله

استفاده ار پروفیل گالوانیزه در ساخت در و پنجره

جهت مهار برخی از قطعات خاص در سازه های ساختمانی

فرآیند تولید پروفیل گالوانیزه

  • تولید با روش الکترولیت (روش سرد کردن)

محلول پوشش دهی در این روش ترکیب سولفات روی و سیانید می باشد که نامش الکترولیت می باشد. این محلول دارای خاصیت اسیدی می باشد و در مرحله نهایی بر روی مقطع روکش روی ایجاد میشود. پروفیل تولیدی به این روش اغلب برای مصارف بهداشتی استفاده میشود به دلیل آن که مقاومت فولاد کم است.

  • تولید به روش حرارتی
  • تولید به روش گرم (غوطه ور کردن)

تولید به این روش, باعث افزایش استحکام و مقاومت میشود. شیوه کار این روش به این صورت می باشد که آهن و چدن را داخل محلول روی ذوب شده میبریم. روی باعث میشود که آهن با آب و هوا اکسید نشده و خاصیت ضدزنگ زدگی بگیرد. روی در کنار ایجاد خاصیت ضد زنگ زدگی باعث تغییر رنگ محصول میشود و رنگ آن را به خاکستری تغییر میدهد. در این روش به دلیل آنکه غوطه وری می باشد, لایه پوششی کاملا جذب محصول میشود. هزینه های پوشش دهی نیز کاهش میابد.

تفاوت روش تولید با روش الکترولیت (روش سرد کردن) تولید به روش گرم (غوطه ور کردن)

  • پروفیل گالوانیزه در روش گرم مقاومت بالاتری در برابر خوردگی دارد ولی در روش سرد مقاومت پایین تری دارد و مناسب برای مکان های داخلی است.
  • تفاوت اصلی این دو روش در ضخامت آن ها می باشد.
  • در روش سرد پروفیل ظاهری درخشان دارد ولی در روش گرم تولید نهایی مات بوده است.

تولید پروفیل گالوانیزه توسط دستگاه تمام اتوماتیک:

 C50

 C70

 C100

پروفیل گالوانیزه فلنج

 UH36

 U48

 U70

پروفیل های U100

 F47

پروفیل های L25

تولید کنندگان پروفیل  در ایران

کارخانه پروفیل اصفهان

کارخانه پروفیل تبریز

کارخانه پروفیل قزوین

کارخانه پروفیل الماس

انواع پروفیل گالوانیزه

گالوانیزه سنگین

گالوانیزه سبک

گالوانیزه صنعتی

گالوانیزه کشاورزی

U شکل و ضخامت 1 الی 2 میلیمتر در تولید سقف سوله ها

U شکل و ضخامت بالای 3 میلیمتر در ساخت ستونها کاربرد دارد.

پشتیبانی

بازرگانی برنا صنعت کیان آریا تامین کننده انواع لوله و پروفیل از ورق سرد و لوله مانیسمان و انواع ورق های فولادی (ورق روغنیورق سیاه ورق گالوانیزه_ ورق استیل) می باشد. بازرگانی پرشین آیرون نیز زیر مجموعه این شرکت می باشد. شما میتوانید جهت ثبت سفارش و اطلاع از قیمت ها با کارشناسان فروش ما (02140776756) تماس حال فرمایید.